Arvalis beweegt!

Wat is een eerste nieuwsbrief van 2019, zonder een terugblik naar 2018? Michiel Geraedts, algemeen manager bij Arvalis, neemt de honneurs waar:

Terugkijkend op 2018 kan ik stellen dat het een ‘bewogen’ jaar is geweest voor de gehele agrarische sector maar zeker ook voor Arvalis. Een jaar waarin de opinie van de consument ten opzichte van de agrarische ondernemer verandert door onderwerpen als mestfraude, dierenwelzijn, gezondheid, duurzaam bodembeheer, de inrichting van het landelijk gebied, fosfaatrechten, circulaire landbouw en zo verder. 

Een jaar waarin de veranderende wet-, en regelgeving ons laat zien dat de dynamiek op het speelveld groter en complexer wordt. En onze mensen met hun deskundigheid, veel relaties van kundig advies hebben kunnen voorzien. Een jaar waarin kansen en bedreigingen in de markt zich te pas en te onpas voordeden, maar waar we op een adequate manier op hebben ingespeeld. 

En een jaar waarin Arvalis zich verder blijft ontwikkelen en groeien! Door te durven investeren in partnerships met bijvoorbeeld Trias BV en samenwerkingsverbanden met onder andere LLTB en ZLTO. Door te investeren in onze eigen mensen en organisatie, het aantrekken van nieuwe goed opgeleide professionals met ervaring en jonge gretige mensen die staan te popelen om de kneepjes van het vak te leren.

En met het proactief benaderen van nieuwe segmenten klanten en een proactieve rol naar de markt laten we zien dat we naar de ontwikkelingen in de markt luisteren, erop anticiperen en daarmee een betrouwbare partner zijn en vooral veel toegevoegde waarde willen leveren.

De positieve reacties uit de markt en het enthousiasme van onze mensen sterkt mij in de overtuiging dat we de koers van het afgelopen jaar door moeten trekken. Wij kijken uit naar alle mooie dingen die we samen in 2019 mogen gaan doen. Op naar een mooi, gezond en succesvol 2019!

Contact/Reacties


Reageren op dit bericht? Laat hieronder uw reactie achter.
Let op: deze is zichtbaar op onze site.
Meer informatie? Neem contact op met de adviseur.

Meer nieuws

Nieuwsbrief Arvalis, januari 2019

(15 January 2019)

KLIK HIER voor de nieuwsbrief van Arvalis, januari 2019

Ruilverkavelingstraject in De Limburger

(14 January 2019)

Afgelopen weekend stond er een mooi artikel in De Limburger over het ruilverkavelingstraject in Beek waarvan Arvalis en Kadaster de kartrekkers waren....

Kick-off Beweging naar natuurinclusieve landbouw

(14 January 2019)

In congrescentrum Het Forum in Roermond vindt op 22 januari om 19.30 uur de kick-off plaats van de 'Beweging naar natuurinclusieve landbouw' in...

Eerste bouwproject op ‘paardenmekka Kronenberg’ gestart

(10 January 2019)

Ze noemen het inmiddels ‘het paardenmekka’, het Equestrian Centre De Peelbergen in Kronenberg. Sinds eind vorig jaar wordt op dit terrein hard gewerkt...

8 nieuwe medewerkers gestart bij LLTB groep

(10 January 2019)

Afgelopen donderdag vond de introductiedag van de 8 nieuwe medewerkers van Arvalis en LLTB plaats. Naast een presentatie van LLTB directeur Bas Boots...