Zondag 8 april Kom in de Kas

Hoeveel tomaten kun jij op je hoofd balanceren? Kom zondag 8 april langs in de stand van Arvalis bij BioVerbeek tijdens Kom in de Kas en win een VVV-bon van €50.

Biologisch boeren is geen ‘geitenwollensokken’, maar juist erg modern en innovatief. Biologisch is  - met behulp van de allernieuwste teeltinzichten en technieken – slim omgaan met alles wat leeft. Kom het ervaren op zondag 8 april tijdens Kom in de Kas bij BioVerbeek, Muldersweg 11 te Velden.

Arvalis is tussen 11 en 16 uur aanwezig bij BioVerbeek. In onze stand kun je een ludieke foto nemen. Deel de foto op de tijdlijn van Arvalis Makelaardij en verzamel zoveel mogelijk likes en wie weet ga jij naar huis met die VVV-bon van €50.

Naast de presentatie van ons aanbod in de regio door onze makelaars, delen wij gedurende de hele dag ballonnen uit en zijn natuurlijk ook onze adviseurs aanwezig om alle vragen rondom ontwikkelingen in de sector te beantwoorden.

Daar de weersvoorspellingen erg goed zijn, is het zeker de moeite waard om de verschillende deelnemende bedrijven langs te gaan met de fiets of auto. KLIK HIER voor meer informatie.

Graag tot zondag!

Contact/Reacties


Reageren op dit bericht? Laat hieronder uw reactie achter. Let op: deze is zichtbaar op onze site.

Meer nieuws

Vooraankondiging studiemiddag accountants en notarissen 18 september 2018

(13 July 2018)

Ondernemers hebben hoge verwachtingen van hun accountant op het gebied van advisering. Uit onderzoek van Exact blijkt dat 65% van de ondernemers, méér...

SAVE THE DATE – Plants and veggies… What’s in it for you?

(12 July 2018)

 
Naar welke ingrediënten is de food industrie nu echt op zoek?
Hoe vertalen we de vraag van de klant naar de mogelijkheden van de plant?
Kunnen we met...

Vooraankondiging studiemiddag accountants en notarissen dinsdag 18 september 2018

(11 July 2018)

Ondernemers hebben hoge verwachtingen van hun accountant op het gebied van advisering. Uit onderzoek van Exact blijkt dat 65% van de ondernemers, méér...

Nieuwsbrief Arvalis juni/juli 2018

(02 July 2018)

KLIK HIER voor de nieuwsbrief van Arvalis, juni/juli 2018

Aandachtspunten bij overdracht fosfaatrechten op een rij

(27 June 2018)

Bij verkoop of koop van fosfaatrechten is het belangrijk om een aantal zaken goed te regelen. Marion Wouters, adviseur bij Arvalis, zet de...