Scroll
Meld je aan voor de nieuwsbrief

Anton Winkelmolen

Anton is gespecialiseerd in het initiëren en begeleiden van innovaties in de agrarische sector. Denk bijvoorbeeld aan het opzetten van nieuwe teelten, nieuwe ketens en automatisering en robotisering.

“Mijn brede achtergrond komt me als projectleider op het gebied van technische innovaties in de agrarische sector goed van pas. In 2016 heb ik samen met GreenTechLab  (kenniscentrum van Hogeschool Fontys Venlo) een samenwerking opgezet genaamd ‘Boer zoekt Engineer’ met als doel om een brug te slaan tussen de agrarische sector, het HBO techniekonderwijs en technisch bedrijfsleven. Binnen deze samenwerking worden i.s.m. studenten slimme technische oplossingen bedacht voor problemen waar de agrarische sector tegenaan loopt. Ook wordt onderzocht wat de nieuwste technieken kunnen gaan betekenen voor de agrarische sector. Het mooie hieraan is dat er elke week weer nieuwe, fantastische ideeën voorbij komen die zeer uiteenlopend van aard zijn. Echter alleen een idee levert nog niks op. Mijn uitdaging is om samen met het team, de beste ideeën eruit te filteren waardoor een oplossing straks daadwerkelijk in de agrarische sector kan belanden.”

Kom direct in contact met Anton Winkelmolen

Zoeken naar een andere specialist

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×

Sluiten
Sluiten