Scroll
Meld je aan voor de nieuwsbrief

Richard Smeets

Richard wil in zijn rol als adviseur Ruimtelijke Ontwikkeling & Milieu, bijdragen aan de versterking van het landelijk gebied in Limburg.

Bij veel agrarische ondernemers zal Richard geen onbekende zijn. Richard heeft een eigen agrarisch bedrijf in Itteren en is, na zijn veehouderijstudie aan de HAS in Den Bosch, werkzaam geweest als adviseur in de accountancy en als medewerker belangenbehartiging bij de LLTB. In al deze functies heeft hij ondernemers in de agrarische sector mogen ondersteunen en daarmee veel kennis en ervaring opgedaan in de praktijk.

In zijn functie als adviseur bij Arvalis wil hij dit graag voortzetten in een rol als adviseur gespecialiseerd op het gebied van Ruimtelijke Ontwikkeling & Milieu. “De ontwikkelingen in de agrarische sector zijn van dien aard dat het belangrijk is dat de aanwezige functies in het buitengebied, in harmonie en elkaar versterkend tot ontwikkeling kunnen komen. Mijn ambitie is om als verbinder die mens-, resultaat- en samenwerkingsgericht werkt, een bijdrage te leveren aan die versterking van het landelijk gebied in Limburg.”

 

Kom direct in contact met Richard Smeets

Zoeken naar een andere specialist

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×

Sluiten
Sluiten