Informatiemiddag fosfaatrechten Noord

Datum 7 February 2018 t/m 7 February 2018
Tijd 13:30 t/m 16:15
Locatie Hotel Asteria, Maasheseweg 80A Venray
Link https://www.arvalis.nl/aanmeldformulier-informatiemiddag-fosfaatrechten-2018/

Ondernemen in de melkveehouderij is sinds de introductie van fosfaatrechten op 1 januari 2018 weer aan extra voorwaarden gebonden. En of u nu gaat stoppen, consolideren of groeien, u gaat de gevolgen hiervan merken.

Welke stappen moet u nu nemen om – binnen de extra wet- en regelgeving die u is opgelegd – uw bedrijfsvoering de juiste wending te geven zodat de continuïteit van uw bedrijf niet in het geding komt? Hoe komt u tot een modus waarbinnen u de capaciteiten – binnen de extra regels die er gelden – volledig kunt benutten?

De rundveespecialisten van Arvalis hebben alle ontwikkelingen rondom het fosfaatreductieplan en fosfaatrechten nauwgezet gevolgd en hebben u hierover het afgelopen jaar zoveel mogelijk geïnformeerd. Graag maken wij tijdens de informatiemiddagen over fosfaatrechten - die wij door heel Limburg en Zuidoost-Brabant organiseren - de vertaling van deze ontwikkelingen naar uw eigen situatie. U bent hiervoor van harte uitgenodigd.

Programma

  • John Caubergh – manager Arvalis en secretaris vakgroep melkvee LLTB – achtergronden & discussie in de aanloop naar het fosfaatrechtenstelsel en doorkijk naar de toekomst
  • Jacqueline de Wit – juriste Arvalis – het fosfaatreductieplan en fosfaatrechten binnen een juridisch kader
  • Leo Peters  / René Beek / Gido Lemmens  – specialisten rundvee Arvalis – praktische aandachtspunten rondom fosfaatrechten en de toepassing ervan binnen het bedrijf.

De bijeenkomsten vinden verspreid door de regio plaats van maandag 5 t/m donderdag 8 februari van 13.30 tot uiterlijk 16.15 uur (ontvangst vanaf 13.15 uur). Ten behoeve van een goede voorbereiding is aanmelden noodzakelijk. Dit kan heel gemakkelijk door naar https://www.arvalis.nl/aanmeldformulier-informatiemiddag-fosfaatrechten-2018/ te gaan. Aan deelname zijn geen kosten verbonden. U kunt ook bellen met 0475-355700. Vermeld in dat geval uw naam, e-mailadres, het aantal deelnemers en de datum en locatie van uw keuze.

Agenda

Helaas, er zijn momenteel geen evenementen.