Open dag Brightlands Campus Greenport Venlo

Datum 22 April 2018 t/m 22 April 2018
Tijd 10:00 t/m 17:00
Locatie Villa Flora, Sint Jansweg 20 te Venlo
Link http://www.greenportvenlo.nl/ontdek-het-bruisende-greenport-venlo

Op zondag 22 april kunnen inwoners in de regio kennis maken met de vele ontwikkelingen in Greenport Venlo tijdens een open dag. Er is een programma met activiteiten en een bustour die voert langs diverse interessante plekken in het gebied.

Arvalis verhuisde een jaar geleden naar Villa Flora op de Brightlands Campus en zal zich in die hoedanigheid ook tijdens de open dag presenteren. Dus ben je benieuwd waar Arvalis op dit moment druk mee is, welke objecten onze makelaars in de verkoop hebben of wil je op ons kantoor rondkijken? Kom dan op 22 april naar Villa Flora tussen 11.00 en 16.00 uur.

Wat is er tijdens de open dag nog meer te zien?
Voor veel mensen in de omgeving vallen de grote distributiecentra in het gebied het meest op. Niet vreemd voor de beste logistieke locatie van Europa. De logistieke bedrijven bieden veel verschillende, interessante, banen aan. Weinigen weten dat het bedrijventerrein ook een van de meest duurzame in Nederland is. In het gebied, waar veel aandacht wordt besteed aan de landschappelijke inrichting, leven ook aalscholvers, zwanen, eenden en dassen. Daarnaast wordt in Greenport Venlo duurzame energie opgewekt. Zo worden in tuinbouwgebied Californië kassen verwarmd met aardwarmte en binnenkort start de aanleg van het grootste zonnedak van Nederland. Maar liefst 28.000 zonnepanelen komen op het dak van een van de distributiecentra.

Brightlands Campus Greenport Venlo
In gebouw Villa Flora maken bezoekers kennis met bedrijven die gevestigd zijn op de campus, een plek waar gezonde en veilige voeding, future farming en bio economy centraal staan. Bedrijven, universiteiten, hogescholen en studenten werken binnen deze drie thema’s samen aan het voedsel van de toekomst. Speciaal voor kinderen is er een leuke activiteit in het thema van de campus.

De toegang is gratis en het programma duurt 22 april van 11.00 tot 16.00 uur. Meer informatie is te vinden op de website http://www.greenportvenlo.nl/ontdek-het-bruisende-greenport-venlo

Agenda

Helaas, er zijn momenteel geen evenementen.