Studiemiddag accountants en notarissen 2017

Datum 25 October 2017 t/m 25 October 2017
Tijd 13:00 t/m 16:30
Locatie Zorgboerderij Vorster Hand, De Vorst 3 te Sevenum
Link https://www.arvalis.nl/actueel/artikelen/uitnodiging-studiemiddag-accountants-en-notariskantoren-27-september-2017/

Vóór de zomervakantie ontving u van ons de vooraankondiging van de studiemiddag die Arvalis ieder jaar voor accountants- en notariskantoren organiseert.

Deze middag vindt plaats op woensdag 25 oktober van 13.00 tot 16.30 uur. Zoals u inmiddels van ons gewend bent, zijn we op zoek gegaan naar een locatie waar onze presentaties, gecombineerd kunnen worden met een rondgang over een bijzonder agrarisch bedrijf.
 
Wij zijn verheugd u mee te kunnen delen dat we deze keer te gast zijn bij zorgboerderij Vorster Hand, gelegen aan De Vorst 3 te Sevenum. Vorster Hand is een echt familiebedrijf waar een biologische witlofkwekerij, gecombineerd wordt met een werkplek voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking, dagbesteding voor ouderen en arbeidstraining. Het bedrijf is centraal gelegen aan de A67.
 
DIRECT AANMELDEN
 
Naast de excursie over het bedrijf, zullen verschillende adviseurs van Arvalis een korte presentatie geven over actuele onderwerpen in de agrarische sector die van invloed zijn op uw dienstverlening.
 
Programma

  • Het verkoopklaar maken van stoppende agrarische bedrijven – Noud Albers
  • Begeleiding familiebedrijven bij veranderingstrajecten – Thijs Tacken
  • Regeling fosfaatreductieplan 2017 en fosfaatrechten – Jacqueline de Wit/Leo Peters
  • Kringloopwijzer als managementtool en beleidsinstrument – Gido Lemmens
  • Mediation: wanneer wel en wanneer niet - Patricia Joosten

U wordt om 12.30 uur verwacht voor koffie/thee met een versnapering uit eigen keuken. De presentaties starten om 13.00 uur en worden onderbroken door een rondgang over het bedrijf en afgesloten met een borrel. Na afloop van de studiemiddag ontvangt u een deelnamebewijs. Voor de PE registratie, verwijzen wij u naar de regelgeving van NBA en KNB.

Voor deelname aan de studiemiddag vragen wij een tegemoetkoming in de kosten á € 50. Ten behoeve van een goede voorbereiding is aanmelden noodzakelijk. Dit kan door HIER TE KLIKKEN.
 
Wij zien u graag 25 oktober in Sevenum.