Help, ik heb een asbestdak! Wat nu?

De beslisboom van Arvalis: dé hulp bij het maken van de juiste keuze rondom asbestsanering

Het saneren van een asbestdak is een zeer kostbare aangelegenheid. Voor veel ondernemers en particulieren is het dan ook een groot dilemma; hoe kan ik mijn asbestdak(en) het beste saneren en op welk moment?

Om die vragen goed te kunnen beantwoorden, moet je eerst een aantal belangrijke zaken voor jezelf op een rij zetten. Bijvoorbeeld wanneer je beter kunt slopen, renoveren of herbouwen en wat zijn de kosten van de verschillende opties? Wat is het toekomstperspectief van je locatie? Is het goed verkoopbaar en wat is de marktwaarde? Wat zijn extra voorwaarden die de verzekering stelt en van welke subsidies en regelingen kun je gebruik maken? Wat zijn de mogelijkheden om dit alles te financieren? Pas als je deze zaken op een rij hebt gezet, kun je een goed besluit nemen. De beslissing die je vandaag neemt, moet immers ook voor de toekomst de juiste zijn. En hiervoor dien je alle opties te overwegen.

Bij belangrijke en kostbare beslissingen als het saneren van een asbestdak, kun je wel wat hulp gebruiken. Zorg ervoor dat de hulp die je inschakelt, van alle ontwikkelingen en mogelijkheden in jouw sector op de hoogte is!

Bij Arvalis zetten zo’n 60 professionals zich iedere dag maximaal in om de ambities van ondernemers en particulieren in het buitengebied waar te maken. De specialisten op het gebied van asbestsanering en dakrenovatie bieden op dagelijkse basis begeleiding bij het maken van de juiste keuzes rondom het saneren van asbesthoudende daken. Naast hulp bij het maken van de juiste keuze, bieden ze indien gewenst ook ondersteuning bij de uitvoering ervan. Denk aan kostenindicaties, offertevergelijkingen, subsidieaanvragen, mogelijkheden duurzame energie, bouwbegeleiding, vergunningen en algehele projectcoördinatie. En – niet geheel onbelangrijk – ze doen dit alles op onafhankelijke basis waardoor het belang van de klant altijd voorop staat en de beste keuze gemaakt kan worden.

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen, bekijk dan hier ONZE FOLDER en neem contact op met één van onze specialisten.

Kamiel Bartels, adviseur (06-51950094, kbartels@spam-protectarvalis.nl)
Maurice Wolters, adviseur (06-14669886, mwolters@spam-protectarvalis.nl)
Pieter Stox, bouwkundig adviseur (06-51588910, pstox@spam-protectarvalis.nl)
Jacqueline de Wit, jurist (06-51490277, jdwit@spam-protectarvalis.nl)

 

 

Contact opnemen