Scroll
Meld je aan voor de nieuwsbrief

Bedrijfsopvolging

Bedrijfsopvolging is het een proces dat een goede voorbereiding nodig heeft en waarbij aan veel zaken gedacht moet worden. Bij Arvalis werken ervaren specialisten die u verder kunnen helpen.

Voor veel agrariërs komt het steeds dichterbij: het moment waarop ze de deur achter zich dicht moeten trekken en hun ‘ondernemerspet’ aan de wilgen hangen. De één heeft een opvolger, de ander moet hiernaar op zoek.

In beide gevallen is het een proces dat een goede voorbereiding nodig heeft en waarbij aan veel zaken gedacht moet worden. Bijvoorbeeld aan het regelen van fiscale en financiële zaken, maar ook aan de begeleiding van het onderhandelingsproces. In de meeste gevallen zijn er namelijk meerdere partijen bij betrokken, die het niet zonder meer over alles eens zullen zijn.

Bij Arvalis werken ervaren specialisten die bedrijfskundige en juridische kennis van familiebedrijven, combineren met de juiste fiscale expertise en onderhandelingskwaliteiten. Zorg dat u één van de belangrijkste gebeurtenissen in uw leven op een goede manier begint. Zodat alle betrokken partijen er na afloop met een tevreden gevoel op terugkijken en er door iedereen zo min mogelijk belasting wordt betaald. De specialisten bij Arvalis hebben vele jaren ervaring in het begeleiden van agrarische bedrijven bij deze processen. Laat u (niet) verrassen.

Voor vragen, neem contact op met

Vragen?

Zoeken naar een andere specialist

Vragen over innovatie en samenwerking? Bel me! Patrick Lemmens, Projectleider
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×

Sluiten
Sluiten