Projecten bedrijfsadvies

Linssen__Beegden_01.jpg

Twan Linssen over Arvalis

Samen met Arvalis bouwde Twan Linssen een nieuwe melkveestal die gesitueerd is op een natuurlijk gevormde talud die plek biedt aan zo'n 100 koeien. Arvalis hielp met het archeologisch onderzoek, bestemmingsplanprocedure, vergunningen, tekenwerk, bouwbegeleiding en subsidies.

Lees meer

Over bedrijfsadvies

Ondersteuning bieden aan ondernemers bij bedrijfsadvies, van A tot Z. Dat is waar het bij Arvalis om draait. Dat kan zijn aan het begin van het traject, waarbij we ondernemers helpen bij het opstellen van hun bedrijfsontwikkelingsplan en samen een eerste schetsplan op papier zetten. Maar denk ook aan meer praktische ondersteuning, zoals het uit handen nemen van de mestboekhouding en gecombineerde opgave, risicomanagement, het optimaliseren van het energiegebruik of keuze voor een bedrijfsvorm.

Het uitgangspunt is dat Arvalis, specialisten in huis heeft die ondernemers in alle fases van hun ontwikkeling kunnen ondersteunen. Dus ook als het moment van bedrijfsopvolging of bedrijfsbeëindiging is aangebroken. Bij Arvalis zit al deze kennis onder één dak.


Specialisten