Projecten locatieadvies

Klantreferentie_foto_klein_Tomassen.jpg

Mike en Dennis Tomassen over Arvalis

'Het feit dat ROBA zowel specialisten op het gebied van ontwerp als vergunningen in dienst heeft, zorgt ervoor dat er snel geschakeld kan worden en de vaart in het proces blijft', vertelt Mike Tomassen van Tomassen Vlees uit Someren.

Lees meer
Patrick_en_Joris_klein.jpg

Joris van Helmond over Arvalis

Van gemengd bedrijf naar pluimvee en sportpaarden. De locatie van de familie Van Helmond in Asten heeft het allemaal gezien. Joris van Helmond: ‘Toen mijn vader nog een pluimveebedrijf had, kwam ROBA al voor advies bij ons over de vloer.’

Lees meer
Jens_en_familie_02.jpg

Jens Vullings over Arvalis

De adviesrelatie tussen de familie Vullings en Arvalis gaat vele jaren terug. Arvalis stond vader Ben al jaren bij en toen de contouren van Jens’ plannen zich uittekenden werd Arvalis zonder twijfel ingeschakeld.

Lees meer
Klantreferentie_Schrijnwerkers_klein.jpg

Leon Schrijnwerkers over Arvalis

De relatie tussen Leon Schrijnwerkers en Arvalis gaat ver terug. Leon: ‘Bij de aankoop en verkoop van grond liet ik me vaak bijstaan door de makelaars van Arvalis, omdat zij de regio- en sectorkennis hebben.’

Lees meer
Klantreferentie_Milestone_Farm_Swolgen.jpg

Willemijn Poels en Carlos Pinto over Arvalis

De plannen om een nieuwe trainingsfaciliteit op de locatie aan de Donkerhofsteeg in Swolgen te realiseren lagen er al vele jaren. Toen de plannen bijna 2 jaar geleden steeds concretere vormen aan begonnen te nemen, besloot Willemijn om met Arvalis te bellen.

Lees meer

Over locatieadvies

Vandaag de dag is de ontwikkelruimte in de omgeving van de ondernemer enorm bepalend voor de mogelijkheden tot bedrijfsontwikkeling. Welke bestemming heeft het bouwblok, welke vergunningen kunnen er aangevraagd worden? Allemaal activiteiten die de specialisten van locatieadvies voor de ondernemer uit handen nemen. Van het regelen van omgevingsvergunningen voor bouw, milieu en ruimtelijke ordening tot een bestemmingsplanwijziging. Voor dit laatste werken ze veelvuldig samen met de juridische specialisten van Arvalis.

Daarnaast hebben ze door hun jarenlange ervaring in de regio een uitgebreid netwerk binnen de verschillende gemeenten van Limburg en een duidelijk beeld van de mogelijkheden en onmogelijkheden per gebied.


Specialisten