Scroll
Meld je aan voor de nieuwsbrief

Energieadvies

De meeste ondernemers betalen teveel voor energie. Te veel in rekening gebrachte energiebelasting, te grote aansluitingen of op het verkeerde moment ingekocht. Arvalis zoekt het voor je uit.

Je energiezaken goed regelen is bijna een dagtaak en de meeste ondernemers hebben hier gewoon de kennis, tijd en energie niet voor. Om ondernemers extra te wijzen op de voordelen die te behalen zijn, heeft Arvalis deze activiteiten ondergebracht in een nieuwe dienst: ‘energieadvies’. En het mooie van deze dienst is dat ze zich in 99% van de gevallen gewoon terugverdient.

Binnen een kwartier blijkt uit een factuur of er belasting teruggevraagd kan worden, of de aansluitingen kleiner kunnen en of er nog voordeliger ingekocht kan worden. En dat ook nog op basis van no cure no pay voor nieuwe klanten. Verder kan snel inzichtelijk gemaakt worden of investeren in bijvoorbeeld zonnepanelen rendabel is.

Arvalis heeft geen belang bij het wel of niet plaatsen van zonnepanelen en is dus echt een onafhankelijke partij. De ondernemer kan na het inzichtelijk maken van de rendabiliteit, vervolgens zelf beslissen of hij hiermee actief aan de slag wil.

Voor vragen, neem contact op met

Vragen?

Zoeken naar een andere specialist

Vragen over bouwkundig tekenwerk? Bel me! Mark Wijers, Bouwkundig adviseur
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×

Sluiten
Sluiten