Succes is een keuze!

De wereld ziet er vandaag de dag heel anders uit dan, pak hem beet, 10 jaar geleden. Onze omgeving verandert continu en als gevolg hiervan worden we overspoeld door informatie die overwogen moet worden om een ‘goede’ keuze te kunnen maken. Dit geldt voor iedereen in onze samenleving, maar voor agrarisch ondernemers in het bijzonder. Alleen al kijkende naar de wensen vanuit de maatschappij, de steeds complexere wet- en regelgeving vanuit de overheid en de eisen van financiers, kunnen wij ons voorstellen dat u soms door de bomen het bos niet meer ziet.

Hoe voorkomt u dat u in die zee aan informatie, niet kopje onder gaat en de juiste keuzes voor uw bedrijf blijft maken? 

In zo’n geval is een partner die kennis van zaken heeft over alles wat er in uw sector speelt, geen overbodige luxe. Twee weten immers meer dan één.

Bent u benieuwd of Arvalis voor u zo’n partner zou kunnen zijn?

Arvalis staat bekend als de vraagbaak en adviespartner voor de agro-, feed- en foodsector op het gebied van bedrijfsadvies, locatieadvies, architectuur & bouwadvies, makelaardij, juridisch advies, innovatie en subsidies. Ondersteuning bieden aan ondernemers van A tot Z. Dat is waar het bij Arvalis om draait. Op een krachtige, nuchtere en innovatieve wijze.

Vanwege het brede dienstenpakket van Arvalis, is er altijd wel een adviseur die de kennis en kunde in huis heeft over uw specifieke vragen. Vul vrijblijvend het formulier hiernaast in en dan nemen wij contact met u op en kijken we samen of en hoe wij u het beste bij zouden kunnen staan.

BEKIJK HIER ook onze flyer voor meer informatie.

Contact opnemen