Scroll
Meld je aan voor de nieuwsbrief
10 juni 2020

Lijst van plattelandstoerisme en -recreatie in Limburg

De LLTB heeft een lijst opgesteld van agrarische ondernemers met een toerisme- of recreatietak in Limburg. Met deze lijst willen ze ondernemers steunen die flink omzetverlies hebben geleden.

Op de lijst kunnen mensen zien bij welke Limburgse boerderijen zij terecht kunnen voor een rustgevende vakantie of een gezellig dagje uit in eigen land.

‘De lijst van boerderijwinkels en agrarische verkooppunten in Limburg, die we aan het begin van de coronacrisis hebben opgesteld, is inmiddels ruim 10.000 keer bekeken’, vertelt LLTB-bestuurslid Susanne Görtz. ‘Vanwege dit succes willen we de actie uitbreiden door ook een lijst op te stellen van Limburgse agrarische ondernemers die iets doen in plattelandstoerisme of -recreatie. Met deze lijst hopen we ondernemers te kunnen steunen die de afgelopen maanden flink omzetverlies hebben geleden, omdat ze geen gasten op hun bedrijf konden verwelkomen.’

De lijst is te bekijken op www.lltb.nl/plattelandstoerisme-en-recreatie. Agrarische ondernemers met een toerisme- of recreatietak die ook graag aan deze lijst worden toegevoegd, kunnen zich aanmelden via dit formulier.

Op vakantie bij de Nederlandse boer
Vóór de coronacrisis gingen ieder jaar zo’n 5,5 miljoen Nederlanders met het vliegtuig op vakantie. Die vakantieplannen staan nu in de ijskast. Nederlanders herontdekken vakantie in eigen land, waarbij rust, ruimte en ontspanning de belangrijkste vakantiewensen zijn. Juist dat maakt vakantie bij de boer uniek.

Ondernemers in de multifunctionele landbouw die ondersteuning nodig hebben, kunnen contact opnemen met Leandra Schmitz, projectleider bij Arvalis.

Bron: lltb.nl

 

Vragen?

Zoeken naar een andere specialist

Vragen over bedrijfsontwikkeling? Bel me! Marc Huntjens, Adviseur / Vestigingsleider
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×

Sluiten
Sluiten