Samen kom je verder

Arvalis stond op dinsdag 16 en woensdag 17 april op de Dutch Pork Expo in Venray met het thema ‘Samen kom je verder’. Waarom? Omdat wij vinden dat boeren het mooiste beroep is dat er is! En omdat we agrariërs zoveel mogelijk willen ontzorgen in alles wat tegenwoordig bij dit boeren komt kijken.

U hebt het mooiste beroep dat er is. U zorgt voor gezonde voeding, werkgelegenheid, het klimaat en de groene omgeving. Maar u bent niet meer alleen op uw boerenerf; politiek, burgers en media kijken mee. U krijgt te maken met meer regels en een omgeving die wil weten wat u doet. Daardoor verandert uw werk.

Toch wilt u blijven ondernemen op een manier die bij u past in deze veranderende, steeds complexer wordende omgeving. Hoe doet u dat? Met de hulp van Arvalis!

Samen met Arvalis gaat u aan de slag met het regelen van vergunningen, de mestboekhouding, het Europees landbouwbeleid, contracten en subsidieaanvragen. Arvalis neemt het regelwerk zoveel mogelijk uit handen, zodat u zich bezig kunt houden met uw vak; werken op het land, met de dieren of in de kas.

Dit doet Arvalis al vele jaren. Wij hebben alles wel een keer gezien of gedaan. Samen weten we wat er speelt en zetten we ons netwerk in. Alleen gaat u misschien sneller, maar samen komt u verder.

Bent u benieuwd of Arvalis de partner is voor u? Vul dan dit contactformulier in. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met u op. Meer informatie nodig? Klik hier voor onze brochure.

Meer nieuws

Nieuwsbrief Arvalis, april 2019

(01 mei 2019)

KLIK HIER voor de nieuwsbrief van Arvalis, april 2019.

Oud-ondernemers in de spotlight

(18 april 2019)

De jaarlijkse nieuwsbrief van de makelaars van Arvalis is een groot succes. Dit jaar verscheen hij op 13 april als bijlage bij Stal & Akker. In deze...

Wat doet u met uw bedrijf vanaf 1 januari 2020?

(18 april 2019)

Op 1 januari 2020 houdt de stoppersregeling op te bestaan. Ondernemers die zich voor deze regeling hebben aangemeld, dienen tijdig hun opties af te...

Start GLB-projecten in Limburg

(18 april 2019)

Natuurrijk Limburg en de LLTB zijn op maandag 1 april gestart met twee projecten over het Gemeenschappelijk Landbouwbeleid (GLB). Dit deden zij door...

Goed voor de bodem; maar ook goed voor de portemonnee?

(18 april 2019)

De waarde van een stuk grond wordt door veel factoren bepaald. Al deze factoren worden in de dagelijkse praktijk van makelaar of taxateur meegewogen...