Samen kom je verder

Arvalis stond op dinsdag 16 en woensdag 17 april op de Dutch Pork Expo in Venray met het thema ‘Samen kom je verder’. Waarom? Omdat wij vinden dat boeren het mooiste beroep is dat er is! En omdat we agrariërs zoveel mogelijk willen ontzorgen in alles wat tegenwoordig bij dit boeren komt kijken.

U hebt het mooiste beroep dat er is. U zorgt voor gezonde voeding, werkgelegenheid, het klimaat en de groene omgeving. Maar u bent niet meer alleen op uw boerenerf; politiek, burgers en media kijken mee. U krijgt te maken met meer regels en een omgeving die wil weten wat u doet. Daardoor verandert uw werk.

Toch wilt u blijven ondernemen op een manier die bij u past in deze veranderende, steeds complexer wordende omgeving. Hoe doet u dat? Met de hulp van Arvalis!

Samen met Arvalis gaat u aan de slag met het regelen van vergunningen, de mestboekhouding, het Europees landbouwbeleid, contracten en subsidieaanvragen. Arvalis neemt het regelwerk zoveel mogelijk uit handen, zodat u zich bezig kunt houden met uw vak; werken op het land, met de dieren of in de kas.

Dit doet Arvalis al vele jaren. Wij hebben alles wel een keer gezien of gedaan. Samen weten we wat er speelt en zetten we ons netwerk in. Alleen gaat u misschien sneller, maar samen komt u verder.

Bent u benieuwd of Arvalis de partner is voor u? Vul dan dit contactformulier in. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met u op. Meer informatie nodig? Klik hier voor onze brochure.

Meer nieuws

Innovatieve aspergeteler werkt aan robotisering

(20 augustus 2019)

Teboza uit Helden heeft tijdens het aspergeseizoen veel seizoenwerkers nodig. Maar deze zijn niet altijd gemakkelijk te vinden. Daarom is de...

Nieuwsbrief Arvalis, juni 2019

(21 juni 2019)

KLIK HIER voor de nieuwsbrief van Arvalis, juni 2019.

PAS uitspraak op 29 mei zorgt voor veel onrust

(19 juni 2019)

Er is al veel aandacht in de media over de uitspraak van de Raad van State van 29 mei over de Programmatische Aanpak Stikstof. Door de uitspraak zijn...

Afroming overdracht fosfaatrechten gestegen van 10 naar 20 procent

(19 juni 2019)

Doordat in 2018 te veel fosfaatrechten zijn uitgegeven, is het sectorplafond voor de melkveesector (84,9 miljoen kilo) overschreden. Dat is in strijd...

Overdrachtsbelasting: puzzelen loont de moeite

(19 juni 2019)

Door slim om te gaan met overdrachtsbelasting bij de aankoop van een woning in het buitengebied is flink belasting te besparen. Hoe u dat doet? Lees...