Scroll
Meld je aan voor de nieuwsbrief
20 februari 2020

Arvalis op zoek naar adviseur intensieve veehouderij

De adviseurs van Arvalis ondersteunen agrarische ondernemers graag bij het realiseren van hun idealen. Voor de vestiging in Roermond zoekt Arvalis een adviseur intensieve veehouderij.

Als adviseur intensieve veehouderij ben je gespecialiseerd in het mogelijk maken van bedrijfsontwikkeling in het Buitengebied. Je bent gedreven, gericht op resultaat en spreekt Gewoon de taal van de ondernemer. Wat je betekent voor de ondernemer is echter BuitenGewoon.

Je ondersteunt ondernemers namelijk bij het bepalen van lange termijn doelen die inspelen op ontwikkelingen in de omgeving, markt en generaties. Vervolgens vertaal je die doelen naar een strategie voor de middellange termijn en borg je dit door korte termijn acties vast te leggen. Hiervoor maak je gebruik van je eigen kennis, ervaring en netwerk, maar ook van dat van je collega’s.

Wil jij ondernemers helpen hun idealen waar te maken? En kun jij door je gedrevenheid en resultaatsgerichtheid écht het verschil maken voor de agrarische ondernemer? Stuur dan je CV en sollicitatie naar Sara van Ginkel, HR-manager, via sollicitatieslltbgroep@lltb.nl.

Bekijk de volledige vacature hier.

Vragen?

Zoeken naar een andere specialist

Vragen over de aan- en verkoop van vastgoed in het buitengebied? Bel me! Maartje Schrijnwerkers, Assistent-makelaar (i.o.)
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×

Sluiten
Sluiten