Scroll
Meld je aan voor de nieuwsbrief

Nieuws

Openstelling SDE++ met rekenvoorbeeld

21 september 2021 wordt de SDE++ opengesteld. Er is een budget van €5 miljard beschikbaar. De regeling is bedoelt om de productie van duurzame energie rendabel te maken.

Volledig bericht lezen?

Lees meer

MEI 1 april 2021 open voor glastuinbouwbedrijven

1 april gaat de MEI regeling open voor glastuinbouwbedrijven. Het beschikbare budget van de regeling is €7 miljoen. De regeling sluit 14 mei.

Volledig bericht lezen?

Lees meer

Nieuwe projecten rondom bodem in Limburg

Limburg kent verschillende opgaven als het gaat om waterkwaliteit en kwantiteit. Zowel richting grondwater als richting het oppervlaktewater. Veel van die opgaven liggen in agrarische gebieden.

Volledig bericht lezen?

Lees meer

Maispercelen op zand of löss kunnen onder voorwaarden alsnog worden gemeld

Ondernemers die hun maispercelen op zand of löss niet tijdig of niet goed hebben gemeld bij RVO, kunnen dit alsnog doen. Voorwaarde is wel dat op deze percelen voor 15-3 geen mest is uitgereden.

Volledig bericht lezen?

Lees meer
Alle nieuwsberichten

Klantverhalen

Peter van Meijel over Arvalis

Ontzorgen en maximaal resultaat

Peter van Meijel is de eigenaar van een leliebollenkwekerij in Noord-Limburg. Na een bedrijfsverplaatsing in 2009, verdubbelde hij zijn bedrijf in omvang in tien jaar tijd. Arvalis stond hem bij.

Lees meer

Franca Louwers over ROBA Advies

Toegankelijk, meedenkend en kennis van de regels.

Franca Louwers runt samen met man Gerard een melkveebedrijf in Deurne. Recent realiseerden ze enkele logeerplekken. ROBA advies regelde de benodigde vergunningen. Hoe beviel de samenwerking?

Lees meer

Tim en Mark Steegh over Arvalis

Kennis van het gebied, de sector en het netwerk.

Tim en Mark Steegh runnen een trostomatenkwekerij in Noord-Limburg. Recent realiseerden ze een nieuwe tuinbouwkas. Arvalis regelde de benodigde vergunningen. Hoe beviel de samenwerking?

Lees meer

René Kroonen over Arvalis

Kennis, ervaring, volhardend en oog voor de mens

René Kroonen runt een akkerbouwbedrijf met boerderijcamping in Limburg. Recent realiseerde hij 6 luxe vakantieappartementen. Arvalis regelde de benodigde vergunningen. Hoe beviel de samenwerking?

Lees meer

Eric Hubers over ROBA Advies

Kennis van de regio en relevante regelgeving

Eric Hubers runt een modern pluimveebedrijf in Ysselsteyn. Arvalis-dochter ROBA Advies realiseerde het tekenwerk en de vergunningen voor twee pluimveestallen. Hoe heeft Eric de samenwerking ervaren?

Lees meer

Mike en Dennis Tomassen over ROBA Advies

Snelheid en inlevingsvermogen

Mike en Dennis Tomassen runnen een ambachtelijke slachterij in Someren. Arvalis-dochter ROBA Advies realiseerde voor hen het tekenwerk en de vergunningen. Hoe hebben ze de samenwerking ervaren?

Lees meer
Alle klantverhalen

Het nieuws op de voet volgen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het belangrijkste nieuws in je mailbox.

Aanmelden

Zoeken naar een andere specialist

Vragen over voeding en voedselinnovatie? Bel me! Leandra Schmitz, Projectleider
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×

Sluiten
Sluiten