Scroll
Meld je aan voor de nieuwsbrief

Nieuws

Nieuw Brabants college geeft veehouderij langer tijd om stal aan te passen

De nieuwe Brabantse coalitie van VVD, Forum voor Democratie, CDA en Lokaal Brabant heeft donderdag 7 mei het nieuwe bestuursakkoord ‘Samen, Slagvaardig en Slim: Ons Brabant’ gepresenteerd.

Volledig bericht lezen?

Lees meer

Het nieuwe GLB – nieuw perspectief

In Limburg loopt momenteel het project 'Groen productief en Levend Limburg'. Het is één van de 7 GLB-pilots die in opdracht van het Ministerie van LNV vorig jaar al zijn geïnitieerd.

Volledig bericht lezen?

Lees meer

Digitale mediation in coronatijd

Ook mediators zijn in coronatijd op zoek naar mogelijkheden om mediations zo goed mogelijk voort te zetten. Je kunt immers niet zeggen: "We houden er tijdelijk mee op, kom over een tijdje maar terug."

Volledig bericht lezen?

Lees meer

Laatste oproep insturen gereedmelding peilgestuurde drainage

Het Waterschap Limburg, LLTB en de Provincie Limburg hebben in 2017 een stimuleringsregeling opgesteld voor het ombouwen of vervangen van traditionele drainage door peilgestuurde drainage.

Volledig bericht lezen?

Lees meer
Alle nieuwsberichten

Klantverhalen

Eric Hubers over Arvalis

Kennis van de regio en relevante regelgeving

Eric Hubers runt een modern pluimveebedrijf in Ysselsteyn. Arvalis-dochter ROBA Advies realiseerde het tekenwerk en de vergunningen voor twee pluimveestallen. Hoe heeft Eric de samenwerking ervaren?

Lees meer

Mike en Dennis Tomassen over Arvalis

Snelheid en inlevingsvermogen

Mike en Dennis Tomassen runnen een ambachtelijke slachterij in Someren. Arvalis-dochter ROBA Advies realiseerde voor hen het tekenwerk en de vergunningen. Hoe hebben ze de samenwerking ervaren?

Lees meer

Joris van Helmond over Arvalis

Goed in hun vak en alles onder één dak

Joris van Helmond runt samen met zijn vrouw een sportpaardenbedrijf in Asten. Arvalis-dochter ROBA Advies realiseerde voor hen het tekenwerk en de vergunningen. Hoe hebben ze de samenwerking ervaren?

Lees meer

Jens Vullings over Arvalis

Een extra set ogen

Jens Vullings runt samen met zijn ouders een biologisch legkippenbedrijf in Castenray. Arvalis realiseerde voor hen het tekenwerk en de vergunningen. Hoe hebben ze de samenwerking ervaren?

Lees meer

Leon Schrijnwerkers over Arvalis

Expertise, ervaring, sectorkennis en volledigheid

Leon Schrijnwerkers runt een blauwebessenbedrijf in Overloon. Arvalis realiseerde het tekenwerk en de vergunningen voor zijn nieuwe locatie. Hoe heeft Leon de samenwerking ervaren?

Lees meer

Willemijn Poels over Arvalis

Technische kennis van veel toegevoegde waarde

Willemijn Poels runt samen met partner Carlos een trainingsfaciliteit voor paarden. Arvalis realiseerde het tekenwerk en de vergunningen. Hoe heeft Willemijn de samenwerking ervaren?

Lees meer
Alle klantverhalen

Het nieuws op de voet volgen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het belangrijkste nieuws in je mailbox.

Aanmelden

Zoeken naar een andere specialist

Vragen over juridische procedures en omgevingsrecht? Bel me! Jacqueline de Wit, Jurist
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×

Sluiten
Sluiten