Meld je aan voor de nieuwsbrief

Nieuws

Voortgang stikstofproblematiek

Minister Schouten heeft op vrijdag 7 februari de Tweede Kamer per brief ingelicht over de voortgang in het stikstofdossier. In deze brief komen een flink aantal maatregelen aan bod.

Volledig bericht lezen?

Lees meer

Actualiteiten stikstofproblematiek

Stikstof is een dynamisch onderwerp. Hoewel er in de afgelopen periode een aantal ontwikkelingen zijn geweest, is nog geen sprake van definitieve duidelijkheid. Desondanks praten wij u graag bij.

Volledig bericht lezen?

Lees meer

Arvalis: een jaar met vele gezichten

2019 was het jaar van samenwerkingsverbanden, nieuwe diensten en nieuw talent. 2020 beginnen we goed met een nieuwe website en nieuwsbrief. Maar er staat nog veel meer op de rol.

Volledig bericht lezen?

Lees meer

Aangescherpt beleid RVO/NVWA voor melkvee

Bij de bepaling van de (stikstof- en) fosfaatproductie van melkkoeien dient u voortaan uit te gaan van de geproduceerde kilogrammen melk in het betreffende kalenderjaar. 

Volledig bericht lezen?

Lees meer
Alle nieuwsberichten

Klantverhalen

Eric Hubers over Arvalis

Kennis van de regio en relevante regelgeving

Eric Hubers runt een modern pluimveebedrijf in Ysselsteyn. Arvalis-dochter ROBA Advies realiseerde het tekenwerk en de vergunningen voor twee pluimveestallen. Hoe heeft Eric de samenwerking ervaren?

Lees meer

Mike en Dennis Tomassen over Arvalis

Snelheid en inlevingsvermogen

Mike en Dennis Tomassen runnen een ambachtelijke slachterij in Someren. Arvalis-dochter ROBA Advies realiseerde voor hen het tekenwerk en de vergunningen. Hoe hebben ze de samenwerking ervaren?

Lees meer

Joris van Helmond over Arvalis

Goed in hun vak en alles onder één dak

Joris van Helmond runt samen met zijn vrouw een sportpaardenbedrijf in Asten. Arvalis-dochter ROBA Advies realiseerde voor hen het tekenwerk en de vergunningen. Hoe hebben ze de samenwerking ervaren?

Lees meer

Jens Vullings over Arvalis

Een extra set ogen

Jens Vullings runt samen met zijn ouders een biologisch legkippenbedrijf in Castenray. Arvalis realiseerde voor hen het tekenwerk en de vergunningen. Hoe hebben ze de samenwerking ervaren?

Lees meer

Leon Schrijnwerkers over Arvalis

Expertise, ervaring, sectorkennis en volledigheid

Leon Schrijnwerkers runt een blauwebessenbedrijf in Overloon. Arvalis realiseerde het tekenwerk en de vergunningen voor zijn nieuwe locatie. Hoe heeft Leon de samenwerking ervaren?

Lees meer

Willemijn Poels over Arvalis

Technische kennis van veel toegevoegde waarde

Willemijn Poels runt samen met partner Carlos een trainingsfaciliteit voor paarden. Arvalis realiseerde het tekenwerk en de vergunningen. Hoe heeft Willemijn de samenwerking ervaren?

Lees meer
Alle klantverhalen

Het nieuws op de voet volgen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het belangrijkste nieuws in je mailbox.

Aanmelden

Zoeken naar een andere specialist

Vragen over energiezaken of vergunningen? Bel me! Kamiel Bartels, Adviseur / Vestigingsleider
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×

Sluiten
Sluiten