Scroll
Meld je aan voor de nieuwsbrief

Nieuws

Putrechten of pomplabels verkopen?

Ook dit jaar hebben we in de landbouw weer te kampen met ernstige droogte. We merken dat de vraag naar putrechten en pomplabels hierdoor nog steeds groter is dan het aanbod.

Volledig bericht lezen?

Lees meer

Verslag voortgang GLB-pilots

Zeven GLB-pilots testen sinds 1,5 jaar in de praktijk hoe de eco-regelingen in het nieuwe GLB eruit kunnen zien. De eerste lessen werden onlangs online gedeeld.

Volledig bericht lezen?

Lees meer

Terugdringen nitraatuitspoeling naar grondwater ook in Limburg goed op weg

In het project Duurzaam Schoon Grondwater werken verschillende agrariërs samen in het terugdringen van nitraatuitspoeling. De tussentijdse resultaten van het project werden onlangs bekend gemaakt.

Volledig bericht lezen?

Lees meer

Krachtvoermaatregel bij melkvee

Ondanks de vele protesten, is minister Schouten voornemens de krachtvoermaatregel in de sector door te voeren. Rondom de krachtvoermaatregel zijn nog de nodige onduidelijkheden. Arvalis licht ze toe.

Volledig bericht lezen?

Lees meer
Alle nieuwsberichten

Klantverhalen

Eric Hubers over Arvalis

Kennis van de regio en relevante regelgeving

Eric Hubers runt een modern pluimveebedrijf in Ysselsteyn. Arvalis-dochter ROBA Advies realiseerde het tekenwerk en de vergunningen voor twee pluimveestallen. Hoe heeft Eric de samenwerking ervaren?

Lees meer

Mike en Dennis Tomassen over Arvalis

Snelheid en inlevingsvermogen

Mike en Dennis Tomassen runnen een ambachtelijke slachterij in Someren. Arvalis-dochter ROBA Advies realiseerde voor hen het tekenwerk en de vergunningen. Hoe hebben ze de samenwerking ervaren?

Lees meer

Joris van Helmond over Arvalis

Goed in hun vak en alles onder één dak

Joris van Helmond runt samen met zijn vrouw een sportpaardenbedrijf in Asten. Arvalis-dochter ROBA Advies realiseerde voor hen het tekenwerk en de vergunningen. Hoe hebben ze de samenwerking ervaren?

Lees meer

Jens Vullings over Arvalis

Een extra set ogen

Jens Vullings runt samen met zijn ouders een biologisch legkippenbedrijf in Castenray. Arvalis realiseerde voor hen het tekenwerk en de vergunningen. Hoe hebben ze de samenwerking ervaren?

Lees meer

Leon Schrijnwerkers over Arvalis

Expertise, ervaring, sectorkennis en volledigheid

Leon Schrijnwerkers runt een blauwebessenbedrijf in Overloon. Arvalis realiseerde het tekenwerk en de vergunningen voor zijn nieuwe locatie. Hoe heeft Leon de samenwerking ervaren?

Lees meer

Willemijn Poels over Arvalis

Technische kennis van veel toegevoegde waarde

Willemijn Poels runt samen met partner Carlos een trainingsfaciliteit voor paarden. Arvalis realiseerde het tekenwerk en de vergunningen. Hoe heeft Willemijn de samenwerking ervaren?

Lees meer
Alle klantverhalen

Het nieuws op de voet volgen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het belangrijkste nieuws in je mailbox.

Aanmelden

Zoeken naar een andere specialist

Vragen over kavelruil? Bel me! Huub Janssen, Adviseur
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×

Sluiten
Sluiten