Scroll
Meld je aan voor de nieuwsbrief
23 januari 2020

Arvalis: een jaar met vele gezichten

2019 was het jaar van samenwerkingsverbanden, nieuwe diensten en nieuw talent. 2020 beginnen we goed met een nieuwe website en nieuwsbrief. Maar er staat nog veel meer op de rol.

Het nieuwe jaar is inmiddels ingeluid. De champagnekurken, oliebollen en vuurpijlen zijn weer ingeruild voor de waan van de dag. Ondernemers smeden nieuwe plannen voor hun onderneming of voor hun privésituatie. Plannen die passen bij hun ambities op zakelijk of individueel niveau, wellicht onder druk van veranderende wet- en regelgeving.

Of deze voornemens nu gericht zijn op groeien, stoppen, diversificatie of simpelweg op mogelijkheden om het bedrijf de volgende fase in te loodsen; het gaat erom dat je niet blijft hangen in het maken van plannen, maar ook kunt beginnen met de realisatie. Met onze adviseurs staan wij hierbij graag aan uw zijde.

2019 kende voor Arvalis vele gezichten. Nieuwe samenwerkingsverbanden zijn succesvol opgestart en uitgebouwd. Met partners uit de sector maar ook met onderwijsinstellingen en banken. Nieuwe diensten zijn geïntroduceerd op het gebied duurzame energie, bodem en water. Hiervoor hebben we nieuw talent uit de markt weten aan te trekken. We hebben nieuwe klanten mogen verwelkomen maar ook afscheid genomen van klanten die bijvoorbeeld stoppen met hun bedrijf. Nieuwe wet- en regelgeving hebben we vertaald naar advies op maat. We hebben ondernemers ondersteund bij bedrijfsbeëindiging en klanten geholpen op weg naar de toekomst.

Arvalis is het nieuwe jaar begonnen met onder meer de lancering van onze nieuwe website. Voor de realisatie hiervan hebben we samengewerkt met klanten en bij hen getoetst welke informatie zij graag online terug zouden zien en in welke mate. Belangrijk bleken het delen van kennis en het snel in contact kunnen komen met onze adviseurs. Daarbij ging het met name om de adviseurs met wie nog niet eerder was samengewerkt, want met de bereikbaarheid van de vaste adviseurs zat het wel goed. ‘Zijn jullie mensen eigenlijk ZZP-ers?’, vroegen enkele ondernemers zich zelfs af. ‘Want jullie zijn altijd bereikbaar, ook in de avonden en de weekenden.’ Deze betrokkenheid van onze mensen is wat ons onderscheidt van de rest. Dat proberen wij te benadrukken met onze nieuwe slogan ‘BuitenGewoon.’

Ook 2020 zal een jaar worden met vele gezichten: de stoppersregeling, stikstof, waterregulering, ontwikkelingen van het ondernemersklimaat voor agrariërs in Nederland, huisvesting internationale werknemers, bestemmingsplannen, bedrijfsovernames, testamenten… Eigenlijk te veel om op te noemen. Gelukkig biedt Arvalis voor de meeste vraagstukken BuitenGewoon advies op maat.

 

Vragen?

Zoeken naar een andere specialist

Hulp nodig bij taxaties of (ver)koop in het buitengebied? Bel me! Marcel van Hoek, Makelaar
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×

Sluiten
Sluiten