Scroll
Meld je aan voor de nieuwsbrief
23 maart 2020

Versoepeling WW-premiedifferentiatie

De premiedifferentiatie tussen vaste en flexibele contracten die met de WAB is ingevoerd, wordt op een aantal punten tijdelijk versoepeld.

Zo leidt overwerk niet tot een hoge ww-premie en wordt de coulanceperiode voor het schriftelijksheidsvereiste van oude contracten verlengd tot 1 juli 2020. Lees meer op de website van de Werkgeverslijn.

Op de website van de Werkgeverslijn wordt daarnaast een pagina bijgehouden met daarop een lijst met veelgestelde vragen en antwoorden van werkgevers. Deze lijst is onlangs geupdate. Nieuwe vragen en antwoorden zijn bijvoorbeeld:

  • Is er een speciaal grensformulier voor mensen die in Duitsland of België wonen en bij mij werken?
  • Wat houdt de Noodmaatregel overbrugging voor werkbehoud (NOW) in?
  • Mijn buitenlandse werknemers willen niet komen of zijn / willen naar huis. Hiermee wordt het werk niet meer gedaan. Wat kan ik doen?

Lees de antwoorden op deze en andere veelgestelde vragen op de website van de Werkgeverslijn. Deze lijst wordt de komende tijd dagelijks bijgewerkt.

Bent u agrarisch ondernemer en heeft u personeel in dienst? Bel of mail dan de Werkgeverslijn voor al uw werkgeversvragen. Gratis en professioneel! 088-888 66 88, info@werkgeverslijn.nl of bezoek de website www.werkgeverslijn.nl

Vragen?

Zoeken naar een andere specialist

Vragen over energiezaken of vergunningen? Bel me! Kamiel Bartels, Adviseur / Vestigingsleider
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×

Sluiten
Sluiten