Scroll
Meld je aan voor de nieuwsbrief
23 maart 2020

Platforms voor koppelen personeel

Door de coronacrisis wordt de agrarische sector niet alleen geconfronteerd met wegvallende afzet, maar ook met problemen bij het aantrekken en vasthouden van personeel voor de teelt en de oogst.

De Taskforce Arbeid staat in nauw contact met organisaties die een bijdrage kunnen leveren aan het oplossen van knelpunten rond personeelsbehoefte. Daar zullen verschillende initiatieven en platformen uit voort komen. Er zijn gesprekken met onder andere het UWV, ABU en NBBU, Kasgroeit en LTO Arbeidskracht. Laatstgenoemde lanceerde eind vorige week Help ons Oogsten, voor bemiddeling en payrolling.

De taskforce heeft Kasgroeit gevraagd om een tijdelijk platform te bouwen dat zich richt op het koppelen van werkgevers met meer vraag dan aanbod aan werkgevers die meer aanbod dan vraag hebben. De verwachting is dat dit platform begin deze week online komt. Meer informatie hierover is terug te vinden op de website van de Werkgeverslijn.

Ondernemers met personeel kunnen hun personeelsknelpunten nog steeds invullen via het formulier op de website van de Werkgeverslijn. Indien gewenst kunnen uw gegevens vervolgens rechtstreeks doorgeven worden aan de platforms die nog in oprichting zijn of rechtstreeks aan uitzendbureaus.

Bent u agrarisch ondernemer en heeft u personeel in dienst? Bel of mail dan de Werkgeverslijn voor al uw werkgeversvragen. Gratis en professioneel! 088-888 66 88, info@werkgeverslijn.nl of bezoek de website www.werkgeverslijn.nl

Vragen?

Zoeken naar een andere specialist

Vragen over innovatie en samenwerking? Bel me! John Caubergh, Projectleider
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×

Sluiten
Sluiten