Scroll
Meld je aan voor de nieuwsbrief
23 maart 2020

25 maart tweede webinar over het coronavirus

Op 25 maart om 13.00 uur organiseert de Werkgeverslijn land- en tuinbouw een tweede webinar over de impact van de coronamaatregelen voor werkgevers in de agrarische sector.

Tijdens het webinar kunt u vanuit huis meekijken en uw vragen stellen. De Werkgeverslijn geeft een update over het laatste nieuws vanuit de overheid en over de acties vanuit de Taskforce Arbeid. Tevens is er een expert van Stigas in de studio die concrete tips geeft over de vraag: hoe houd ik mijn werknemers gezond? Daarnaast krijgt u antwoord op de meest gestelde vragen. Alle vragen die gesteld worden tijdens het webinar, worden na afloop opgenomen op de website van de Werkgeverslijn bij de veelgestelde vragen.

Aanmelden voor het webinar
Wilt u meekijken? Meld u zich dan aan via de website van de Werkgeverslijn. Als u niet live mee kunt kijken, kunt u in het aanmeldformulier aangeven dat u het webinar graag later terug wilt kijken.

Bent u agrarisch ondernemer en heeft u personeel in dienst? Bel of mail dan de Werkgeverslijn voor al uw werkgeversvragen. Gratis en professioneel! 088-888 66 88, info@werkgeverslijn.nl of bezoek de website www.werkgeverslijn.nl

Vragen?

Zoeken naar een andere specialist

Vragen over vergunningen of bedrijfsopvolging? Bel me! Johan Heuvelmans, Adviseur / Vestigingsleider
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×

Sluiten
Sluiten