Scroll
Meld je aan voor de nieuwsbrief
06 januari 2021

Voorontwerp bestemmingsplan ‘Buitengebied 2021’ van de Gemeente Reusel – De Mierden ter inzage

Vanaf maandag 11 januari 2021 tot en met maandag 22 februari 2021 ligt het voorontwerp ter inzage. Omdat dit plan verstrekkende gevolgen kan hebben, moeten ondernemers deze goed controleren.

Tijdens de inspraakperiode, die sluit op 22 februari 2021, kunt u middels een inspraakreactie invloed uitoefenen op de inhoud van het plan. Doet u niets, dan wordt het bestemmingsplan uiteindelijk vastgesteld in haar huidige vorm en is deze bindend. Dit geldt zowel voor de gemeente als voor u.

Het plan kan HIER online geraadpleegd worden.

Let daarbij op de volgende zaken:

  • Sluit de bestemming wel geheel aan bij uw (bedrijfs-)activiteiten?
  • Is het bouwvlak juist ingetekend?
  • Wat zijn de ontwikkelingen in uw omgeving? En wat zijn daarvan de mogelijke consequenties voor uw locatie?
  • Aan welke voorwaarden moet u in de toekomst voldoen?
  • Zijn er mogelijk nieuwe, aanvullende beperkingen?

De ervaring leert dat in het voorontwerp nog regelmatig fouten voorkomen. Controleer het plan daarom goed en onderneem actie bij fouten of indien u het niet met het plan eens bent. Bekijk daarnaast goed of de bestemming nog voldoet aan uw huidige bedrijfsvoering en of uw toekomstplannen passen binnen de opgenomen bestemming.

Heeft u ondersteuning nodig bij het in beeld brengen van de gevolgen van het voorontwerp bestemmingsplan voor uw persoonlijke situatie en/of wilt u een reactie naar aanleiding hiervan indienen bij de gemeente? Dan kunt u contact opnemen met één van de adviseurs van ROBA Advies via.

 

Vragen?

Zoeken naar een andere specialist

Vragen over WOZ en taxaties? Bel me! Ger van den Hombergh, Makelaar
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×

Sluiten
Sluiten