Projecten bedrijfsadvies

Jacques_van_Melick_01.jpg

Jacques van Melick over Arvalis

Eerst de nodige ervaring opdoen buiten de deuren van het ouderlijk bedrijf en dan vanaf volgend jaar aan het hoofd van een gloednieuwe melkveestal. Dat is het verhaal van Jacques van Melick, melkveehouder in Neer. Jacques startte zijn carrière als rundveeadviseur bij Arvalis. In september ...

Lees meer
Linssen__Beegden_01.jpg

Twan Linssen over Arvalis

Samen met Arvalis bouwde Twan Linssen een nieuwe melkveestal die gesitueerd is op een natuurlijk gevormde talud die plek biedt aan zo'n 100 koeien. Arvalis hielp met het archeologisch onderzoek, bestemmingsplanprocedure, vergunningen, tekenwerk, bouwbegeleiding en subsidies.

Lees meer

Over bedrijfsadvies

Ondersteuning bieden aan ondernemers bij bedrijfsadvies, van A tot Z. Dat is waar het bij Arvalis om draait. Dat kan zijn aan het begin van het traject, waarbij we ondernemers helpen bij het opstellen van hun bedrijfsontwikkelingsplan en samen een eerste schetsplan op papier zetten. Maar denk ook aan meer praktische ondersteuning, zoals het uit handen nemen van de mestboekhouding en gecombineerde opgave, risicomanagement, het optimaliseren van het energiegebruik of keuze voor een bedrijfsvorm.

Het uitgangspunt is dat Arvalis, specialisten in huis heeft die ondernemers in alle fases van hun ontwikkeling kunnen ondersteunen. Dus ook als het moment van bedrijfsopvolging of bedrijfsbeëindiging is aangebroken. Bij Arvalis zit al deze kennis onder één dak.


Specialisten